sâmbătă, 11 iulie 2009

Ma droghez


Cateodata ma droghez si sunt fericita; ma droghez cu fericirea celor din jur, cu aer poluat, cu asfaltul murdar; ma droghez cu ploaie, cafea si tigari; cu muzica si poze.
Ma simt cretina si zambesc fara motiv. Simt cum imi curg prin vene zambete, sentimentele lor, sunete lascive, nopti si picuri de roua; simt cum zbor stand in autobuzul gol si ascultand linistea; aud gandurile tale, ale ei si cateodata zambesc in mine; ce pueril si lipsit de sens suna tot pentru tine desii pentru mine e ceva destul de serios.
Ma droghez ca sa uit, ca sa imi amintesc si ca sa zbor. Zbor zilnic peste orasul grabit si ma uit la ei cum sunt tristi, cum plang pe dinauntru, cum se zbat cand de fapt ei ar trebuii sa simta, sa viseze, sa zambeasca si sa fie multumiti de ei insisi.
Ei vor multe, vor de toate si tot pe cand eu vreau doar sa ma droghez. Zambesc si zbor.




...cand viata iti da lamai, fa limonada

3 comentarii:

  1. Doamne, genial textul...spor la drogat, draga mea...si nu uita ca te droghezi impreuna cu prietenii tai...IN SFARSIT AI SCRIS PE BLOG!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Si uite-te un pic. Ce tragica alaturare. Stim sa adulmecam mai mult decat stim sa auzim si stim sa mimam mai mult decat sa traim."

    Toti ne drogam, roscato!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb blogul tau varo.Te pup si ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere