vineri, 22 august 2008

Pana unde?

Ma intreb: pana unde vom ajunge?Unde se va ajunge dupa principiile din ziua de azi? In evul mediu?Epoca de piatra?Te intrebi de ce spun asta.Pai cum de ce?!?!Unde ai trait pana acum?!?! Sa iti dau un exemplu:"Ionel Vasilescu in varsta de 21 de ani a fost la carciuma satului La Dracu in Praznic, unde a consumat bauturi alcoolice de toti cei 20 de lei castigati la munca pamantului, a mers acasa, a trezito din somn pe bunica sa de 87 de ani cu pumni si picioare, apoi a violat-o de 4 ori pana cand batrana a decedat in chinuri groaznice.Barbatul s-a culcat lanag femei iar dimineata a plecat la munca.Batrana a fost descoperiat de catre vecini dupa 2 saptamani intr-un stadiu avansat de putrefactie datorita caniculei.[bat-o vina de canicula]Cand politistul[singurul din sat] l-a intrebat pe Ionel ce s-a intamplat cu aceasta , si-a recunoscut fapta fara nici un regret spunand ca nu stia ca bunica sa e moarta,suspectul crezand ca doarme."
Sa tragem concluziile:
1.Ionel e un animal, o bestie , o primata.[infecta as adauga]
2.Un taran fara scoala ,fara pic de educatie.
3.Ionel nu stie ce e respectul, rusinea sau moartea[ori cum se manifesta moartea]
4.Ionel ar trebui inchis pe viata, violat zilnic[zice mintea mea bolnava]
5.Dar datorita cercetarilor medicului/politistului/legistului din satul La Dracu in Praznic s-a dovedit ca Ionel e nevinovat, batrana cerandu-i sa o bata si violeze pana la moarte. Toate concluziile au fost trase din marturia sincera a suspectului care are probleme de comunicare, dar care a silabisit extrem de coerent astfel elucidand cazul.
6.Traim intr-o lume tampita,care se tampeste pe zi ce trece din ce in ce mai mult!!!!!
7. MOARTE PROSTIEI !
Incercam sa traim intr-o lume urata,rea , haotica si extrem de nepasatoare, si cel mai rau e ca traim in minunata si fermecatoarea Romanie, tara tuturor posibilitatilor,tara prostimii[dupa SUA totusi, ca ei sunt mai prosti...fara suparare]...ce sa o mai lungesc atat: TARA LUI PAPURA VODA! Asta spune tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu