vineri, 10 decembrie 2010


Nu cred ca mai vine.
Vine, ce dracu ai? A intarziat cateva minute… noi am ajuns mai repede. Esti paranoic rau.
Nu vine ma, tiam zis ca nu vine. Stiam ca va fi asa, nu parea ca are chef sa ne vedem azi… desi iam spus ca am un cadou pentru ea.  Futui neamu’ de proasta.
Baieeeeeeti!!!  Ati ajuns mai repede??  Si zambii provocator asa cum zambeste o tipa cand asteapta ceva sau doreste ceva.
Era imbracata cu un pulover verzui pe post de rochita, bocanci si avea o blana scurta pe ea. Caciula era putin ciudata si avea si manusi foarte colorate cu ceva…ursuleti?! Dar fara ciorapi! Erau 5 grade pentru dumnezeu. S-a apropiat repede de ei iar cand a ajuns au vazut tatuajul inca rosu, sau cel putin o parte din el pe gat si putin pe piept… de fapt pornea de pe umar si se continua spre spate, gat si sani. Isi trase mandra blana si le arata celor doi care aveau niste expresii… nici daca il vedeau pe isus in colanti si rochie cu pene. Velvet a ras zgomotos de fetele lor si i-a luat in brate, pupandu-l pe Flip pe buze, si a luat-o inainte spre intrarea in local. La usa era un tip masiv pe care evident, ea, il cunostea “ma’ brother from another mother!! Ce faci omule, nu ai inghetat inca??” iar el ii zambii ca un complice la vreo crima si o lasa sa intre alaturi de cei doi. Era prea plin, prea intunecos, prea mult fum iar muzica era prea tare sa poti sa porti o conversatie decenta cu cineva. Au mers direct la bar iar V a comandat 9 shoturi de Tequila, cate trei pentru fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu